CHP Ordu milletvekili adayı Seyit Torun seçim çalışmalarını Ünye ve civarında sürdürdü. Ünye'de çeşitli sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek işçilerle buluşan Seyit Torun, "4 yılda yoksulluğu bitireceğiz" diyerek projeler hakkında bilgi verdi. Torun, "4 yılın sonunda söylediklerimizi yapamazsak bizi gönderme şansınız var. Fakat bu yapı devam ederse yarın git deseniz de gitmeyecekler. Türk tipi başkanlık sistemini bilen var mı? Burada bu konuşmayı bile yapamayabiliriz.” dedi.

Demokrasinin ve toplumsal adaletin her zaman herkese gerekli olduğuna dikkat çeken CHP milletvekili adayı Seyit Torun, “Kişi başına düşen milli geliri arttırmaya yönelik projelerimiz var ama aynı zamanda 'İnsani Gelişmişlik Seviyesi'nde de dünya ülkelerini yakalama hedefimiz var.” şeklinde konuştu.

Seyit Torun, ziyaret ettiği işletmelerde, iktidara gelmeleri durumunda özellikle asgari ücretten verginin kalkacağını ve en düşük ücretin 1500 Tl olacağını işçilere müjdeledi. Aynı zamanda işletme sahiplerinin de ödediği vergi ve SGK primi kadar ücretsiz kredi kullanabileceğini, böylece girişimcinin vergi yükü yüzünden yatırım yapmasının önündeki engellerin de kalkacağını belirtti.