Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, her seçim öncesi bildik bir filmin AK Parti tarafından yine siyaset sahnesinde gösterime sokulduğunu ifade etti.

Demirkol, yaptığı yazılı basın açıklamasında, "Her seçim öncesi bildik bir film AK Parti tarafından siyaset sahnesinde gösterime girmiştir. Senaryo aynı, figüranlar aynı, set aynı, MHP düşmanlığıyla süslenmiş, geçmişi şaibeli insanların parlatılmış resimleri ile hazırlanmış film afişleri duvarları süslemektedir." dedi.

Tokat İl Başkanı Demirkol, filmin senaryosunun AK Parti tarafından yazıldığını, bir takım karakterleri oynayanlar ve izleyenlerin de aynı kişiler olduğunu vurgulayarak, şunları ifade etti: "AKP'liler için vizyondaki filmler; 'paraları sıfırla evlat' ve 'bölünme süreci' belgeseli, sahte gözyaşları ve düşünce hırsızlığı olmuştur. Ülkücü Hareket'e saldıran soytarıların, AKP'nin Habur'dan gelen akrabalarına hürmetini, Oslo'da kıyılan nikâha şahitliğini gururla anlatması, 7 Haziran seçimlerinde ise AKP-PKK evliliğinin sona ermesinden dolayı MHP'yi suçlaması filmin en komedi sahnesini oluşturmaktadır. Yıllardır PKK ile aynı yastığı paylaşan AKP'nin, üşümesin diye yorganını düzelten bu şarlatan ve küçük rollerin düşük ücretli figüranları, MHP ile PKK'yı eşitlemeye çalışmış, Sayın Bahçeli ile Demirtaş'ı aynı dili konuşmakla suçlayacak kadar alçalmıştır. Bizim bu basit rollerin oyuncularına tavsiyemiz şudur: 'Paraları sıfırla evlat' filminde oynasınlar. Onlara daha fazla yakışacaktır."