MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, "Fatih Sultan Mehmet'in torunuyuz" diyerek iktidara gelenlerin İstanbul'u milim milim parselleyerek sattıklarını söyledi.

MHP İlçe Başkanı Karadağ, 1 Şubat'ta yapılan olağan kongresinde yeniden ilçe başkanı seçildikten sonra parti binasında yaptığı basın toplantısında 7 Haziran seçimleriyle ilgili bilgilendirme yaptı. 7 Haziran milletvekilliği seçiminin sıradan bir seçim olmadığını ülkenin 'var olma, yok olma' seçimi olduğunu belirten Karadağ, ülkücülerin, ülkeyi sokakta bulmadığını, bir avuç kimliği belirsizin elinde de bölüp parçalanmasına asla izin vermeyeceklerini kaydetti.

Ülkenin halihazırda bulunduğu şartların 12 Eylül 1980 askeri darbe döneminden daha kötü olduğunu belirten Karadağ, "Ege'de efe, Ankara'da seymen, Antalya'da Yörük, Dıyarbakır'da bölücü, Erzurum'da Dadaş, Elazığ'da gakkoş ve Trabzon'da Rum pontos olan bu siyasi iktidar 3 Kasım 2002 seçimlerinden bu yana halkı kandırma adına girmediği kılık kalmadı. Milletin milli ve dini duygularını sömürme adına her türlü kılığa girdiler. Artık milletimiz bunların gerçek yüzünü gördü. Fatih Sultan Mehmet'in torunuyuz diyerek halkı kandırarak oy alarak iktidara gelenlerin Fatih fethettiği İstanbul'u kendileri için rant oluşturmak için milim milim parselleyerek sattı." diye konuştu.

AK Parti'nin ülkeyi bölünme noktasına getirdiğini, bu nedenler 7 Haziran'ın ülkeyi uçuruma sürükleyen hükümetten kurtulmak için bir fırsat olacağını vurgulayan Karadağ, siyasi iktidarın, kendisi gibi düşünmeyen herkesi yok etmek için uğraştığını ve bu seçimin aynı zamanda keyfi uygulamalara dur deme seçimi olacağını ifade etti.

AKP hükümeti için yolun sonunun göründüğünü belirten Karadağ, seçmenden bu seçimde ödünç oy istediklerini söyledi. Siyasi iktidarın 17-25 yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda bakan çocuklarının evlerinden ortaya saçılan yeşil yeşil dolarları, çelik para kasaları ve para sayma makineleri görüntülerini örtbas etmek için yargıyı kuşatma altına aldıklarını belirten Karadağ, "Bu iktidardan kurtulma zamanı geldi. 7 Haziran aynı zamanda 12 yıllık AKP'nin zulüm döneminden kurtulma tarihi olacak. Bugün mevsimlik 5 ay orman işçisi çalışan orman işçileri AKP'ye üye olmadan çalışamıyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük kadrolaşmasını bu iktidar yaptı. Kendisi gibi düşünmeyen herkesi ötekileştirdi. Seçmenden AKP'den kurtulmak için bu seçimde oy istiyoruz." ifadelerini kullandı.