Kahramanmaraş'ta teşkilatlanma çalışmalarını hızlı sürdüren Gelecek Partisinde, Onikişubat ilçe başkanı atanması gerçekleştirilirken, Dulkadiroğlu haftalık olağan toplantısında duyurusu yapıldı. 
Bir restoranda, Gelecek Partisi  Kahramanmaraş İl Başkanı Arif Gedemenli, Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanları Latif Öztürk ve Cengiz Çiçek, Gelecek Partisi Kadın Kolları Başkanı Fatma Zabun, Gelecek Partisi il gençlik kolları başkanı Mustafa Kabakçı ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, İl Başkanı Arif Gedemenli, Onikişubat İlçe Başkanlığına atanan Cengiz Çiçek'e belgesini takdim etti. 
Belge takdimi sonrasında konuşan Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Arif Gedemenli, Gelecek Partisinin Kahramanmaraş'ta çok kısa bir süre de teşkilatlanmasını tamamladığını söyledi. 
Şehrin en merkezi yerinde bina tuttuklarını belirten Gedemenli şunları kaydetti;
''Allah çok güzel bir bina nasip etti hamdolsun. Binamızın içini teşrif ettik, faaliyetlerimize başladık. Şu anda Dulkadiroğlu ilçemiz kuruldu, faaliyette bir aydır toplantılarını yapıyor. Onikişubat ilçemiz yeni görevlendirmesini yaptık. Cengiz Çiçek bey hızla teşkilatı kuracak. Kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız atandı. İnşallah onlarda hızla teşkilatlarını kuracaklar.'' 
Merkez ilçeleri dışında diğer ilçerde çalışmaların devam ettiğini bildiren Gedemenli, ''Şu anda partimiz hzla teşkilatlanıyor. İnşallah Kahramanmaraş'ta halkımızın karşısına daha bir diri ve canlı, topyekün gösterişli toplantılarla çıkacağız.'' dedi.
Öncelikle partimizin programı ve tüzüğü genel başkanımız tarafından haftalık basın toplantılarıyla bildirilecek diyen Gedemenli, ''Çalışmalarımız bu şekilde halkımıza duyuruluyor. Bugün ki toplantımızda, haftalık teşkilat toplantısıdır'' diye konuştu. 
Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk ise  bir ay içerisinde kurulun hazırlanıp yönetimin kurulduğunu söyledi.  
2 haftadır haftalık programımızı yapıyoruz diyen Öztürk şunları kaydetti;
''Bu 3. hafta programımızı yemekli olarak yaptık. Başkanım yaklaşık bir ay olduğu için görevi bize verdi, sonrasında teşkilatımızı kurduk, ekibimizi kurduk ve sahaya çıktı. Bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra Dulkadiroğlu için çalışacağız. Hep birlikte, hep beraber yürüyeceğiz. Gelecek Türkiye için, Gelecek Kahramanmaraş için, Gelecek Dulkadiroğlu için diyoruz ve yola çıkıyoruz. Herkese hayırlı olsun diyoruz."