Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal ile CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç arasında sosyal medyada başlayan tartışma büyüyerek devam ediyor. 

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç bir vatandaşın mesajını yayınladı ve Fatmalı'nın su sıkıntısı çektiğini ifade etti. Vatandaşın "Sayın vekilim kahramanmaraşa 20 kilometre uzaklıktaki fatmalı mahallesinde su yok insanlar taşıma yoluyla evlerine su götürüyorlar. Ali Öztunç o köyde su yok dediğinde muhtar su var diye bağırıyordu ama su yok suuuuu" şeklindeki mesajını paylaşan Öztunç "AK Partili Kahramanmaraş Büyükşehir belediye başkanı, bak ben soylemiyorum, millet söylüyor. Millet isyan ediyor artık kötü yonetimine... bu çağda hala su sorunu yaşayan köyler var. Makamdan biraz dışarı çık ve Kahramanmaraşlının halini gör." dedi.

Bu Mesaj Üzerine Habibe Öçal, Ali Öztunç'a istanbul üzerinden cevap verdi. Habibe Öçal mesajında aşağıdaki fotoğrafı kullandı ve şu mesajı yayınladı:

"Taş üstüne taş koyamayanlar Kahramanmaraş’taki şebeke arızasından kaynaklı kontrollü su kesintisinden ucuz siyaset üretme peşindeler.Siz önce Kahramanmaraş'ın 2 katı pay alıp, suyu 3 kat fazlasına satan kendi partinizin yönettiği İstanbul'da tankerle su verilen mahallelere bakın."

Habibe Öçal'ın bu mesajına cevap veren Ali Öztunç ise Hodri Meydan dedi. Öztunç mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın vekilim sizinle sosyal medyada atışmak istemem. Buyrun istediğiniz televizyon kanalında Kahramanmaraş'ı, su meselesini tartışalım. Ya da Kahramanmaraş sokaklarına beraber çıkıp Kahramanmaraş'ın pekçok meselesini yanyana halka soralım. Var mısınız?"

Ali Öztunç bu mesajına cevap gelmeden bir paylaşımda daha bulundu ve bir defa daha Hodri meydan dedi. Öztunç son mesajında bu defa ak Parti Kahramanmaraş Teşkilatına gönderme yaparak suyu olmayan köylere beraber gitmeyi teklif etti. Öztunç aşağıdaki fotoğrafı paylaştı ve mesajında şunları söyledi:

Hani Kahramanmaraş'ta tankerle su taşınan köyler yoktu.AKP Kahramanmaraş teşkilatı buyrun bu sabah çekilen fotoğraflar. Yer:Ilıca Beşen köyü.13 yıldır Beşen,Akfakı,Demirkapı, Türközü,Kaletepe köyleri içme suyu sorunu yaşıyor.İsterseniz bu koylere beraber de gideriz, var misiniz?

Tartışmanın nasıl devam edeceği ve sonuçlanacağı merak ediliyor.