AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün özel ekibi kesinleşti. Birçok önemli ismi görevden alan Hayrettin Güngör’ün 24 saat içerisinde birçok müdürü de görevden alacağı belirtildi.

Başkan Güngör’ün teşkilat şemasındaki yapacağı değişiklik başka bir güne kalırken, bugün yapılması beklenen meclis, Başkan Güngör’ün ziyaretleri nedeniyle başka bir tarihe alındı.

BUGÜN MECLİS OLSAYDI YAPRAKLAR DÖKÜLECEKTİ!

Meclisin önümüzdeki günlere alınmasaydı, bugün birçok müdür görevden alınacaktı.

Geçtiğimiz günlerde ise görevden alınan daire başkanlıklarının alt birimi olan müdürlüklerde tam manasıyla yaprak dökümü başlayacaktı.

Göreve geldiği günden itibaren, samimiyet, liyakat ve gayret ile çalışacak kadroları tam manasıyla hazırlamak için çalışan Başkan Güngör, daire başkanlarını görevden alarak kendi ekibi için yol açmıştı.

6 daire başkanı ayrıca unvansız 5 daire başkanını görevden alan Başkan Güngör, bugün yapılması planlanan ama başka bir tarihe ertelenen ikinci mecliste müdürlerin bir kısmını görevlerinden alacaktı.

Eğer bugün meclis olsaydı, özellikle daire başkanlığı kadar yetkisi olan bazı müdürlerin görevlerine son verilecekti.

Son olarak Hayrettin Güngör’ün ajandasında bulanan notlara göre, daire başkanlığı kadar etkin olan müdürlüklerde değişim yapacağı bilgisine ulaşıldı. Hangi müdürlerin görevden alınacağı sır gibi saklanırken, yapılan değişiklikler sonrası belediyenin etkin olarak yeni mesaisine başlayacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Kimler kalacak, kimler gidecek hep birlikte göreceğiz…