KAHRAMANMARAŞ'ta yerel seçim için oy verme işlemi sona ererken, sandıklar açılmaya başlandı.

Oy verme işleminin saat 07.00'de başlamasının ardından seçmenler, sandıklara gitti. Seçmenlerin Kahramanmaraş'ta yoğun ilgi gösterdiği oy verme işlemi, saat 16.00'da sona erdi. Sandıkların mührü kırılmaya başlanarak, oy sayımına geçildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Onikişubat, Dulkadiroğlu, Andırın, Afşin, Çağlayancerit, Göksun, Elbistan, Ekinözü, Türkoğlu, Pazarcık, Çağlayancerit ve Nurhak ilçeleri seçim sonuçları haberimizde.

Kahramanmaraş'ta oy verme işlemleri saat 16:00 da sona erdi ve sayım işlemleri başladı. Seçim yasaklarının saat 19 gibi kaldırılması bekleniyor. YSK seçim yasaklarını kaldırır kaldırmaz Haber46 tüm sonuçları anlık olarak veröeye başlayacak.

Kahramanmaraş'ta Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı adayı Hayrettin Güngör ile Millet İttifakı adayı Ali Öztunç yarışacak. Bu seçimlerde ilçelerde de kıyasıya bir seçim olması bekleniyor.

İlk gelen sonuçlara göre Ak Parti 1 ilçeyi kaybediyor. 2 ilçe ise sınırda. Diğer ilçelerde şu anda Cumhur ittifakı açık ara önde. 

Gelen Son Sonuçlara Göre

Büyükşehir : Ak Parti

Onikişubat : Ak Parti

Dulkadiroğlu : Ak Parti

Andırın : Ak Parti

Afşin : Ak Parti

Elbistan : Ak Parti

Göksun : Ak Parti

Türkoğlu : Ak Parti

Pazarcık : Ak Parti

Ekinözü : Ak Parti

Nurhak : CHP

Çağlayancerit: MHP