MHP Kahramanmaraş 3. Sıra Milletvekili adayı olan iş adamı Fatih Mehmet Ceyhan 24 Haziran seçimleri için gösterdiği performansla parmak ısırtıyor. Cumhur İttifakı ve MHP için oy isteyen Ceyhan, neredeyse tek başına bir parti gibi çalışıyor.

Ramazan ayı boyunca her akşam bir mahallede yüzlerce kişiye iftar yemeği veren Ceyhan, ilk defa katıldığı seçimlerde Kahramanmaraş'ın tüm ilçe ve mahallelerini gezerek Cumhur İttifakı ve MHP için oy istedi. Kurduğu 120 kişilik çalışma ekibiyle seçim çalışmalarını sürdüren Ceyhan, kendi seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelerek soruları cevaplıyor. MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Fatih Mehmet Ceyhan ayrıca 150 araç giydirerek şehrin en ücra mahallelerine kadar ulaştı.

Kahramanmaraşspor Başkanlığı görevini de başarıyla yürüten ve bu nedenle özellikle genç seçmenden de büyük ilgi gören Mehmet Ceyhan MHP'nin bu seçimden çok güçlü bir şekilde çıkacağına inandığını söyledi. 7 Haziran seçimlerinde 2 milletvekili çıkaran MHP'nin bu gün çok daha güçlü olduğunu, pek çok Ak Partili seçmenin Cumhurbaşkanlığı'nda Recep Tayyip Erdoğan'a, milletvekilliğinde ise MHP'ye oy vereceğini söyleyen Ceyhan "MHP olarak 24 Haziran'da en az 3 milletvekili çıkaracaktır" diyor.

Ceyhan'ın seçim bürosunu tıka basa dolduran seçmenler ise gönüllü olarak seçim çalışmalarına katılarak MHP için oy istiyorlar. MHP'de Fatih Mehmet Ceyhan'ı Meclise göndermek için seferber olan yüzlerce seveni gece gündüz çalışıyorlar. 

MEHMET FATİH CEYHAN SEÇİM ÇALIŞMASINDAN FOTOĞRAFLAR

Vatandaşlar Kahramanmaraş'ta MHP'nin ilk defa bu kadar koordine olarak çalışan bir ekiple seçim çalışması sürdürdüğünü ve Fatih Mehmet Ceyhan'ın kesinlikle Milletvekili seçilmeyi hak ettiğini söylüyorlar. 

Ceyhan'ın sadece MHP için değil Cumhur İttifakı için de çok büyük bir şans olduğunu söyleyen bazı vatandaşlar Ceyhan sayesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oyu da en az bir kaç puan artmış durumda şeklinde konuştular.