MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, "AK Parti'ye demokratik kurallar içeresinde 'dur' dememiz gerekiyor" dedi.

Bastırmacı, partisinin Afşin İlçe Teşkilatınca belediye düğün salonunda düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, "Tek çatı" sloganıyla ilçelerde istişaret toplantıları düzenlediklerini söyledi.

İstişare toplantılarıyla projelerin ve düşüncelerin tartışıldığını dile getiren Bastırmacı, şunları kaydetti: "Bu toplantıları milliyetçi hareketin bu ülkede nasıl başarılı olabileceğini ortaya koymak ve ülkücü harekete yakışır bir seçim atmosferini ortaya koymak için yapıyoruz.AK Parti'ye demokratik kurallar içeresinde 'dur' dememiz gerekiyor. Milliyetçi Harekete yakışan 30 Mart'ta sandık başında 'cevap' vermek olacaktır. Yeni bir seçim atmosferine giriyoruz ve bu süre içerisinde birlik ve beraberlik ortamına ihtiyacımız var. Küskünlükleri ve kırgınlıkları unutmamız gerekiyor."

MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale ise seçimi kazanmak için önce inanmak gerektiğini kaydetti.

Herkesin seçimi almak için azimli ve gayretli olmaya davet eden Taşkale, "Seçimi kazanmak birlik ve beraberliğimizi ortak hedefe yönelmemizle olur. Ortak hedefimiz de inşallah belediye başkanlığıdır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Seçimi kazanmak için teşkilat olarak ve parti olarak çalışmamız lazım" şeklinde konuştu.

Daha sonra toplantı, basına kapalı olarak devam etti.

İstişaret toplantısına, MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız, Esence Belediye Başkanı Ali Özkan, MHP Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Yıldız ile partililer katıldı.