Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat İlçe Başkanlığının Olağan kongresine bir gün kala Onikişubat İlçe Başkanlığı için camianın tanınmış isimlerinden Mustafa Pehlivan adaylığını açıkladı.

Milliyetçi hareket Partisine gönül vermiş dava arkadaşlarının yoğun talebi üzerine Onikişubat ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan Mustafa Pehlivan, Amacımız cennet ilçemiz Onikişubat’ımızda güzel hizmetlere imza atılmasında katkı sağlamak. Bunları hiç kimseyi ayrıştırmadan, incitmeden milliyetçi hareketi hak ettiği yere getirmek için hepinize söz veriyorum. “ dedi.

Milliyetçi Ülkücü harekette dinamik bir kadro ile vizyonunu değiştireceğini dile getiren Pehlivan, “ Bizler zindanları taş medreseye mahpushaneleri mekteplere çeviren bir kültürün çocuklarıyız. Bizler bu kutlu davaya hizmet aşkıyla yola çıktık. Onikişubat yararına olanın yanında, zararına olanında sonuna kadar karşısında olacağız’’ ifadelerini kullandı.

Pehlivan yaptığı açıklamada, ”Milliyetçi Hareket Partisi değerli üyeleri; 22 Nisan Cumartesi günü Onikişubat İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına adayım. Değerli oylarınıza talibim. Güçlü bir yönetim ile Onikişubat’a hizmet etmek istiyorum.

Onikişubat’ta üç hilalli sancağımızı teslim alıp metropol ilçemizde üçhalil’in şanını yürütmeye ve yükseltmeye çalışacağız. İnandığımız bu kutlu davamızda Onikişubat’ın, ülküdaşlarımızın ve bütün gönüldaşlarımızın derdi derdimiz olacaktır.

Bu kutsal davaya emek vermiş arkadaşlarım ile birlikte hep beraber daha güçlü bir şekilde Milliyetçi Hareket Partisini Onikişubat ilçemizde adeta şahlandırıp emin adımlarla Tanrı dağına çıkarcasına yılmadan ve yıkılmadan yürüteceğiz daha da ileriye taşımaya çalışacağız. Şüpheniz olmasın ki ‘başaracağız’ “ dedi.