• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 67.000 %0.65
  • ETHERIUM 3.100 %0.55
26°
3 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldüren 14 yaşındaki kuzenin ifadesi kan dondurdu.

3 hafta önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bir ilkokulda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında genç zurnacı bayıldı.

3 hafta önce ÜÇÜNCÜ SAYFA

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, kaybolan 4 yaşındaki çocuğun vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı ve şüpheli olarak kuzeni gözaltına alındı.

3 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

3 hafta önce GÜNCEL

Kahramanmaraşlı Kadın Esra Erol'a Başvurdu: "2 Evladımı Depremde Kaybettim, Engelli Evladımı Bulun"

3 hafta önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlarken, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

3 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde dün kaybolan 4 yaşındaki kız çocuğu, evlerinin önündeki ahırda ölü olarak bulundu.

3 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde meydana gelen bir hırsızlık olayı, beklenmedik bir şekilde tersine döndü. 6 Şubat depremlerinin etkisiyle hasar gören evlerden kombi çalan bir hırsız, yaptığı hata sonucu yakayı ele verdi.

3 hafta önce GÜNCEL

Kamu Birliği Konfederasyonuna bağlı olan Genç Eğitim Sen Genel Merkezi, eğitim çalışanlarının yaşadığı sorunlara dikkat çekmek ve çözüm için adımlar atmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'na resmi yazı ile başvuruda bulundu.

3 hafta önce GÜNCEL

Müge ANLI İle Tatlı Sert programında yaşanan skandal olay, Türkiye'de büyük bir şaşkınlık yarattı. 29 yaşındaki kadın, 9 yıllık eşinin ilk evliliğinden olan 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı ve canlı yayına katılarak iddiaları doğruladı.