• DOLAR 32,23 %-0.05
  • EURO 34,83 %0.33
  • ALTIN 2.416,67 %0.98
  • BİST100 10.269 %0.20
  • BITCOIN 62.000 %-1.32
  • ETHERIUM 3.008 %-0.72
19°
1 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası, bir kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

1 hafta önce SAĞLIK

Uyku apnesi, uyku sırasında solunumun tekrarlayan durması ve başlaması ile karakterize edilen bir uyku bozukluğudur. Bu durum, kişinin uykusunu bölerek dinlenmesini engeller ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

1 hafta önce YAŞAM

Rusya Savunma Bakanlığı’na bağlı Kızıl Ordu Korusu’nun, Kırım ve Çerkeslerin milli matem gününde Türkiye’de vereceği konsere tepkiler artıyor. Konsere tepki gösteren Kırım Derneği, "Bu koro tarafından seslendirilen her nota biz Kırım Tatarlarının canını yakacak, Kırım Tatar sürgününde hayatlarını kaybedenlerin kemiklerini sızlatacaktır." şeklinde açıklama yaptı.

2 hafta önce GÜNCEL

Türkoğlu Belediyesi belediye başkanı Mehmet Karaca'nın, 88 işçiyi işten çıkarttığı ve işçilere yönelik mobbing uyguladığı iddiaları gündeme geldi.

2 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda, Jandarma ekipleri tarafından 6 ton tütün ele geçirildi.

2 hafta önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika'dan gelen çöl tozlarının, Kahramanmaraş dahil 44 ili etkisi altına alacağını bildirdi.

2 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yaşanan acı olayda, kız kardeşi tarafından kazara başından vurulan 21 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

2 hafta önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) binası, 6 Şubat depremlerinin ardından çevresindeki birçok yapının yıkıldığı bölgede ayakta kalmayı başardı. Depremde tek bir çatlak bile oluşmadan dayanan bu bina, sembolik bir önem kazandı. Ancak, şimdi binanın yıkım tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtiliyor.

2 hafta önce Yemek

Milkshake, süt, dondurma ve çeşitli lezzetlerin bir araya gelmesiyle yapılan harika bir içecektir. Yaz aylarının vazgeçilmezlerinden biri olan milkshake'ler, hem serinletici hem de lezzetli bir seçenektir. İster klasik vanilya, çikolata veya çilek, isterseniz de daha yaratıcı tariflerle deneyimleyebilirsiniz.

2 hafta önce Politika

MHP'nin Resmi Sosyal Medya Hesabından Devlet Bahçeli'nin Yürüyüş Görüntüleri Paylaşıldı. Arka Fonda Çalan Şarkının Sözleri Dikkat Çekti.