• DOLAR 32,21 %0.07
  • EURO 35,04 %0.10
  • ALTIN 2.514,37 %0.16
  • BİST100 10.740 %0.90
  • BITCOIN 70.200 %6.07
  • ETHERIUM 3.633 %17.78
17°
3 hafta önce Sağlık

Karaciğer yağlanması, karaciğer hücrelerinde anormal miktarda yağ birikmesi durumunu ifade eder. Bu durum, karaciğerin normal fonksiyonlarını yerine getirmesini engelleyebilir ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. İşte karaciğer yağlanması hakkında bilmeniz gerekenler:

3 hafta önce GÜNCEL

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü okullar tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü bankalar açık mı?

3 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde evinin bahçesinde çapa makinesi ile çalışan S.G, makineye bacağını kaptırması sonucu ağır yaralandı.

3 hafta önce GÜNCEL

Kahramanmaraş, 6 Şubat depremlerinin yaralarını sarmak için yoğun çaba harcıyor. TOKİ'nin başlattığı konut inşaatları kapsamında, 47 bin 550 hak sahibine yönelik yapılan çalışmalarda önemli bir aşama kaydedildi. Bugüne kadar tamamlanan konut sayısı 17 bin 592'ye ulaştı. Bu projeler, Kahramanmaraş'ta yaşanan "asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremin ardından hayata geçirildi.

3 hafta önce ASAYİŞ

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde yaşanan trafik kazasında, Uzman Çavuş Ali Rıza Kamalak'ın ailesi feci şekilde hayatını kaybetti. Genç çift ve 6 aylık bebekleri memleketleri Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

3 hafta önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında artış gösteren zararlılarla mücadele kapsamında yoğun bir ilaçlama programı başlattı.

3 hafta önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat tarihli depremlerde iş yerleri yıkılan çörekçi ustaları, depremin ardından yeniden kurdukları iş yerlerinde yöresel lezzetlerinden olan çörek üretimine başladılar.

3 hafta önce GÜNCEL

Adıyaman'da meslektaşının silahlı saldırısı sonucu şehit düşen Başkomiser Kamuran Üçgül’ün kızı İrem Üçgül, cenaze töreninde babasına seslendi.

3 hafta önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki aracın çarpışması sonucu iki kişi yaralandı.

3 hafta önce ASAYİŞ

Balıkesir'de tırla otomobilin çarpışması sonucu Kahramanmaraşlı uzman çavuş ve ailesi hayatını kaybetti. Alie, Kahramanmaraş'ta defnedilecek.