1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin geleneksel kahvaltı organizasyonu Galatasaray Adası'nda gerçekleştirildi.

Organizasyona Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Tayfun Demir, İsmail Sarıkaya, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Metin Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri, Galatasaray Spor Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı Başkanı Oral Yılmaz, Dernek Üyeleri ve camianın önde gelenleri katıldı.

Konuyla alakalı konuşan Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Demir, "Ben de bu derneğin eski bir yönetim kurulu üyesiyim. 1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk seçildiği günden beri oldukça önemli organizasyonlar gerçekleştiriyor. Bu da onlardan birisi. Bu tip organizasyonlar kaynaşma açısından çok önemli. Böyle organizasyonlarda Galatasaray üzerine tartışılıp daha iyi ne yapılabilir bunlar konuşulur. İnanıyorum böyle toplantılarda ortaya çıkan düşüncelerle faydalı işler yapmaya devam edeceğiz.'' şeklinde konuştu.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve GSYİAD eski başkanı İsmail Sarıkaya ise yaptığı açıklamada, ''1905 GSYİAD'ın eski başkanı olarak bu tip organizasyonların yararını geçmişte oldukça gördük. Böyle organizasyonlarda üyelerin bir araya gelmesi Galatasaray'ı konuşması proje anlamında çok önemli. Ben 1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk başta olmak üzere organizasyonu gerçekleştiren herkese teşekkür ederim.'' dedi.

1905 GSYİAD Başkan Yardımcısı Adil Pelister de yaptığı açıklamada, ''Güzel bir organizasyon oldu. 1905 GSYİAD Başkanımız Metin Öztürk önderliğinde bu organizasyonu gerçekleştirdik. Burada dernek üyelerimiz camiamızla bir araya gelmesi sonucunda ileriye doğru pozitif neler yapılabilir bunları konuşuruyoruz. Geleceğe yönelik fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu tip organizasyonun devamı gelecek ve güzel projeler üretilecektir. Ben buraya gelip bizimle olan herkese teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.

Oldukça samimi geçtiği belirtilen organizasyonun yaklaşık 3 saat sürdüğü ve kahvaltının da toplu fotoğraf çekimi ile sona erdiği açıklandı.