PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Yeni Malatyaspor’dan Onur Kalafat ile 1 yıllık sözleme imzaladı. 31 yaşındaki oyuncu sağ bekte görev yapacak.

Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, Transfer Komitesi Üyesi Diren Özgül ve Genel Koordinatör Ali Yücel’in de katıldığı imza töreninde, tecrübeli oyuncu kendisini mavi lacivertli renklere bağlayan imzayı attı. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, Teknik Direktör Osman Özköylü’nün belirlediği isimleri bünyelerine alarak kadrolarını daha da güçlendireceklerini söyledi.

Başkan Sözlü, Adana Demirspor olarak geçen yıl kaçırdıkları Süper Lig'e yükselme şansını bu sezon gerçekleştirmek istediklerini de belirterek, "Buna göre de transfer çalışmaları yapıyoruz. Onur bizlere çok büyük katkılar sağlayacaktır. Transferde kaliteli oyuncuları almaya devam ediyoruz. Adana Demirspor’un Süper Lig'e çıkması için çok büyük mücadele içerisindeyiz." diye konuştu.

Transferinde emeği geçen herkese teşekkür eden Onur Kalafat ise yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor’da yaşadığım şampiyonluğu Adana Demirspor’da da gerçekleştirmeye geldim." dedi.