Kürek Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan Türkiye Kupası Final Yarışları'na Adana Türkiye Olimpiyat Hazırlama Merkezi’nden (TOHM) 4 kadın sporcu gidecek.

Adana Kürek Bölge Antrenörleri Umur Demirez ve Doruk Girişmen, İstanbul’da Maltepe Sahili Kürek Parkuru’nda 29 Ekim Perşembe günü yapılacak yarışmalara sıkı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Antrenör Demirez, Maltepe parkurunda ilk kez kürek yarışlarının düzenleneceğini, uyum sorunu yaşamayacaklarını ifade ederek, şöyle devam etti: “Aylardır sistemli bir şekilde yarışlara hazırlanıyoruz. Gerçekleştirilecek yarışmaya Türkiye’nin en iyi sporcuları katılacak. TOHM olarak yılın 12 ayı spor yapıyoruz. Hava koşulları kentimize çok uygun. Bu avantajımızı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Müsabakada sporcularımızın kürsüye çıkacağına inanıyoruz.”

Haftanın 7 günü çift antrenman yaptıklarını belirten Demirez ve Girişmen, TOHM Antrenörü Marko Veselinovic ile sistemli ve koordineli çalıştıklarını sözlerine ekledi.

İstanbul’da gerçekleştirilecek Türkiye Kupası Final Yarışları’na katılacak olan antrenör ve sporcuların isimleri şu şekilde: Antrenör: Umur Demirez, Sporcular: Didem Sürer, Sevde Nur Ergin, Cansu Demir ile Asena Bozkurt.