Stat: Adana 5 Ocak Fatih Terim
Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Serkan Gençerler, Esat Sancaktar
Adanaspor: Hayrullah Mert Akyüz, Emre Uğur Uruç, Merthan Açıl, Yiğitcan Gölboyu, Selçuk Şahin (Dk. 89 Sabit Hakan Yılmaz), Tevfik Altındağ, Fahri Akyol, Nduka Morrison Ozokwo (Dk. 81 Ahmet Dereli), Mustafa Sami Can Keskin (Dk. 63 Mehmet Ozan Tahtaişleyen), Tiago Queiroz Bezerra, Mehmet Boztepe
Şanlıurfaspor: Fevzi Elmas, Hüseyin Tok, Kenan Karışık, Gökhan Alsan (Dk. 77 Kubilay Sönmez), Abdulkadir Özgen (Dk. 65 İbrahim Yılmaz), Rodrigo Tello, Onur Akbay, Volkan Okumak (Dk. 71 Serdar Eylik), Veli Kızılkaya, Simon Terwase Zenke, Eldin Adilovic
Goller: Dk. 54 Mustafa Sami Can Keskin (Adanaspor), Dk. 76 Rodrigo Tello (Şanlıurfaspor)
Sarı kartlar: Emre Uğur Uruç (Adanaspor), İbrahim Yılmaz (Şanlıurfaspor)

PTT 1. Lig’in 18. hafta karşılaşmasında Adanaspor, konuk ettiği ve 1-0 da öne geçti maçta bu üstünlüğünü koruyamadı ve Şanlıurfaspor’la 1-1 berabere kaldı.

Adanaspor, 54. dakikada Mustafa Sami Can Keskin'in golüyle öne geçmesine rağmen, 76. dakikada Rodrigo Tello'nun kafa vuruşuyla attığı gole engel olamayıncac mücadele de 1 - 1 berabere tamamlandı. Karşılaşmanın 90+2. dakikasında ise Şanlıurfaspor’dan Veli Kızılkaya’nın yaklaşık 40 metreden sert şutunda, topu önce kaleci Hayrullah Mert Akyüz çeldi, ardından da direğe çarpan topu kaleci kontrol ederek gole izin vermedi.

Bu sonuçla Adanaspor, puanını 21 yaparken maç fazlasıyla da 12. sırada kaldı. Puanını 28'e çıkaran Şanlıurfaspor ise 5. sırada kendine yer buldu.