Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Gaziantepspor karşısında bireysel hatalarının yüksek olduğunu söyleyerek, “Takımımızın ikinci yarıdaki kişilikli oyunu müsabakayı çevirmeye yetmedi.” dedi.

Gaziantepspor karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akçay, “Gaziantep'e gelirken mağlubiyetle alakalı bir düşüncemiz yoktu. Ancak futbol bu. İlk yarı kaybolmuş, ortada olmayan, bireysel hataları yüksek bir Osmanlıspor vardı. Takımımızın ikinci yarıdaki kişilikli oyunu müsabakayı çevirmeye yetmedi. Bireysel hataları çok fazla olan, aşırıya kaçan bir maç oynadık. Tabi ki nedenleri üzerinde durmak lazım. Oyuncu kalitesiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Konsantrasyonla çok yakından ilgisi olduğunu düşünüyorum.” diye konuştu.

Milli takım arasını değerlendireceklerini kaydeden Akçay, “Aranın olması da belki bizi biraz daha kendimize getirecektir. Taktik anlamda çok da başarılı bir duruşumuz olmadı sahada. Özellikle bizim gömleğimiz olan bazı uygulamaları, tavır ve davranışları unutmuş gibi göründük. Bu da bize pahalıya patladı. Ama buna rağmen maçın skoru bu olmamalıydı. En az beraberlikle ayrılabileceğimiz bir maç diye düşünüyorum. Ama heybemize düşen buydu. Rakibimizi tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.