Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Badminton Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ‘Üniversitelerarası 1. Lig Badminton Müsabakaları’nda Süper Lig’e yükseldi.
20 üniversitenin katıldığı müsabakalarda kendi grubunda ilk 2 sırayı elde eden AKÜ ve Fırat Üniversitesi badminton takımları Süper Lig’e yükseldiler. Yine toplam 60 sporcunun katıldığı ferdi müsabakalarda da erkekler kategorisinde Ramazan Öztürk birinci, Koray Avşar dördüncü oldu.. Bayanlar kategorisinde ise Aycan Koç dördüncülük derecesi elde etti.
    AKÜ Badminton Takımının antrenörlüğünü yürüten AKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Adem Poyraz ve öğrenciler, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Kemalettin Çonkar’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çonkar, başarılarından dolayı antrenör Poyraz ve sporcuları tek tek kutladı ve Süper Lig müsabakalarında da aynı başarılı sonuçları beklediğini ifade etti.
Yrd. Doç. Dr. Poyraz da fedakârlık göstererek üniversiteyi en iyi şekilde temsil eden ve yoğun emek harcayan sporcularını kutladığını söyledi. Poyraz, sporculara önümüzdeki sene yapılacak Süper Lig müsabakalarında başarılar dilediğini belirtti.