Ümraniyespor’la 1-1 berabere kalan Altınordu’da Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, rakip futbolcuların gereksiz yere yerde yattığını ve tempoyu düşürdüğünü savunarak, “Futbolcularımızın ayakta kalması gerektiğini söyleyebilirim. Sürekli şikayet etiğimiz şey bu” dedi.
TFF 1. Lig’in 16. haftasında Ümraniyespor’u konuk eden Altınordu, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, kazanmaları gereken bir maçı berabere tamamladıklarını ifade ederek, “Karşımızda 5’te 5 yapmış bir takım vardı. İyi oynayan, tam bir deplasman takımı vardı karşımızda. Maça iyi başladık, coşkumuz yüksekti ama bir türlü sonuçlandıramadık. Attığımız şutlar gol olabilirdi. Yaptığımız hatalar sonucunda golü kalemizde gördük” dedi.
Bazı futbolcuların gereksiz yere yerde yattığını ifade eden Eroğlu, “Ülkemizde sürekli oyun duruyor, tempo düşüyor. Futbolcularımızın ayakta kalması gerektiğini söyleyebilirim. Sürekli şikayet etiğimiz şey bu. Maçın ikinci yarısında aynı oyunu ortaya koymamız gerekiyordu. Gol girişimlerimiz oldu ama atamadık. Direkten dönen topumuz var. Son bölümde attığımız golden sonra maçı kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Kazanamadık, bu anlamda üzgünüz” diye konuştu.
Ligin ilk yarısını 22 puanla tamamladıklarını hatırlatan Eroğlu, “Belki daha fazla puanda tamamlayabilirdik. Arayı iyi değerlendirip ikinci yarıya daha iyi oynayan, tempolu bir takım olarak mücadelemizi ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.