Bir yıl aranın ardından Süper Lig’e merhaba diyen Antalyaspor’daki transfer iddiaları şehri karıştırdı. Kırmızı beyazlı takımın transfer listesinde Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho ve Fenerbahçe’de forma giyen Webo bulunuyor.

Play-off karşılaşmalarından sonra Süper Lig’e yükselen üçüncü takım olma unvanına sahip olan Antalyaspor’da hareketli günler yaşanıyor. Önceki sezon Süper Lig'de transfer hamleleriyle Türkiye'nin en çok konuşulan spor adamlarından olan Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, yine adından çok söz ettireceğe benziyor. Milan Baros, Gökçek Vederson, Serkan Balcı ve Semih Şentürk gibi isimlere Kırmızı-Beyazlı formayı giydiren, Alexander Hleb, Hugo Almedia, Johan Elmander'le de transfer görüşmelerinde bulunan Gencer, yeniden Süper Lig biletinin alınmasıyla birlikte transferde büyük hamlelere imza atmaya hazırlanıyor.

Antalya merkezli yayın yapan VTV televizyonunda ekranlara gelen Kale Çizgisi programında ortaya çıkarılan transfer görüşmelerine göre bu kez daha büyük düşünen Başkan Gencer, dünyanın en iyi oyuncusuna verilen Altın Top ödülüne sahip Ronaldinho'yu gözüne kestirdi.

Brezilyalı yıldızın Türkiye'deki menajerlik haklarını elinde bulunduran Metin Korkmaz'la yakın ilişkiler içerisinde olan Başkan Gencer'in, transfer teklifi için resmi yazıyı gönderdiği belirtildi. Antalya'da oynanan ve Antalyaspor'un 3-0 kazandığı maçı Menajer Metin Korkmaz'la izleyen Başkan Gencer'in, transfer görüşmelerini de maçın ardından yaptığı iddia edildi.

TRANSFERİ BİTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Brezilyalı yıldız hakkında açıklamada bulunan Başkan Gültekin Gencer, Brezilyalı yıldızın maliyetinin yüksek olduğunu, ancak transferin bitirilmesi için çalışma yaptıklarını söyledi. Geçtiğimiz günlerde 3 yıllık sözleşme yenilenen Yusuf Şimşek'in menajeri de yine Metin Korkmaz olması, transfer görüşmelerini de oldukça güçlendiriyor. Barcelona ve Milan gibi kulüplerin formasını sırtına geçiren 35 yaşındaki Brezilyalı yıldız, şu an Meksika liginde mücadele veriyor.

WEBO'YU GÖZÜNE KESTİRDİ

Başkan Gencer'in transfer şovu Ronaldinho'yla da sınırlı kalmayacak. Önemli isimleri kadroya katmayı planlayan Gencer, Fenerbahçe'nin Kamerunlu yıldızı Pierre Webo'yla da ilk görüşmeyi yaptı. Yaklaşık 15 gün önce yapılan ilk görüşmede Fenerbahçe'yle sözleşmesi biten golcü oyuncunun, takımından ayrılması halinde transfere sıcak bakabileceğini belirttiği öğrenildi. Fenerbahçe'den haber bekleyen siyahi golcü, olumsuz bir yanıt gelmesi halinde, Antalyaspor ile resmi görüşmelere başlayacak.