Antalyaspor'da transferin son gününde hareketli saatler yaşanırken, kırmızı beyazlı camianın yaptığı hesaplar tutmadı. Takımın kadrosunda düşünülmeyen 6 futbolcunun 2'siyle yollarını ayırabilen Antalyaspor, Bursaspor’dan Ozan İpek’i de renklerine bağladı.

Süper Lig’de mücadele eden Antalyaspor, Kamerunlu Samuel Eto’o transferiyle adından çokça söz ettirmiş ve kadrosuna kattığı 16 yeni isimle transfer sezonunun en hareketli takımlarından bir tanesi olmuştu.

2015-2016 sezonunun ilk transfer dönemi dün gece yarısı sona ererken, Antalyaspor'da hesaplar tutmadı. Kırmızı beyazlılar, kadroda düşünülmeyen 6 futbolcudan sadece 2'siyle yollarını ayırabildi. Osman Çelik'in PTT 1. Lig ekibi Kardemir Karabükspor'a kiralandığı transfer sezonunda kaleci Hasan Demir de eski takımı Kemerspor'un yolunu tuttu. Antalyaspor’da kadroda istenmeyen Erman Kılıç, Lamine Diarra, Ahmet Aras ve Koray Arslan da kendilerine takım bulamadığı için kırmızı beyazlı camiada kaldı.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, bu iki oyuncunun haricinde diğer kadroda düşünmedikleri futbolcuların takımda kaldığını, bu oyuncuların A2 takımla ya da teknik direktör Yusuf Şimşek’in isteği doğrultusunda takımla da çalışmalara devam edebileceğini söyledi.

OZAN İPEK ANTALYASPOR'DA

Bu arada transfer sezonunu oldukça hareketli geçiren Antalyaspor, son olarak da Bursaspor'la yollarını ayıran Ozan İpek'i kadrosuna kattı. Teknik direktör Şimşek’in bu futbolcuyu çok istediği öğrenilirken, deneyimli oyuncuyla 1 yıllık anlaşma sağlandı.

Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Ozan İpek transferiyle de transfer sezonunu kapattıklarını ve Antalyaspor’un artık kadrosunun şekillendiğini belirtti.

Öte yandan prensipte anlaşılan Barış Memiş’in transferinin ise takımdan gitmesini isteyen 4 ismin kendisine kulüp bulamamasından dolayı gerçekleştirilemediği öğrenildi.