Antalyaspor’un resmi twittter hesabı kendilerini ‘GerçekAntalyalılar’ olarak adlandırılan kişi veya kişiler tarafından hacklendi. Hacklenen kulübün resmi hesabından seçimli genel kurulu sırasında Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer aleyhinde tweetler atıldı.

Antalyaspor’da bugün yapılan olağanüstü seçimli genel kongre sırasında kırmızı beyazlı kulübün resmi twitter hesabı hacklendi. Seçimin yapıldığı saatlerde hacklenen twitter hesabından yeniden kırmızı beyazlı kulübün başına geçen Gültekin Gencer aleyhinde tweetler atıldı.

Resmi hesaptan atılan tweetler şu şekilde: “Personelini işten çıkartıp bırakın tazminatını içerdeki maaşlarını bile ödemeyen, UEFA lisansı olan bir kulübü ulusal lisans alamayan bir kulüp haline getiren, kendi futbolcusuna sözleşme yenilediğinde menajere de para veren, G.G. üç sezonda başkan. Bu hesap artık sadece Antalyalıların hesabıdır. Yönetim değişmeden kulübe iade edilmeyecektir ve tüm gerçek buradan paylaşılacaktır.

Yetkisiz menajer Metin Korkmaz ile Başkan Gültekin Gencer'in ilişkisi çok yakında burada. Antalyaspor nasıl soyuluyor sizlerde göreceksiniz! #GerçekAntalyalılar.”