İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'da formaya hasret kalan Arda Turan, sosyal medya üzerinden kendisine tepki gösteren takipçisini açık bir şekilde tehdit etti. Takipçisine 'Seni bulacağım show nasıl olucak göreceksin' tehdidi savuran Arda Turan'a sosyal medya üzerinden tepki yağıyor.

İspanya'da 'Yılın en kötü 11'ine' seçilen ve son dönemde futbolundan çok oynadığı reklam filmleriyle gündeme gelen Arda Turan, sinirini bir takipçisini tehdit ederek çıkarma yolunu seçti.

"Reklam yıldızlıklarından arta kalan zamanlarında futbolunu geliştirmeye çabalamanı tavsiye ederim. La Liga sezonunun en kötü 11'ine girerek ülkemizi yine gururlandırdın. Hayat sana güzel şova devam" ifadelerini kullanan takipçisine, "Seni bulacağım show nasıl olacak göreceksin" tehdidinde bulunan Arda Turan'a takipçisi de yanıt verdi.



"Sana da böyle tehdit etmek yakıştı. Herhangi bir hakaret etmeden fikrimizi de beyan edemeyeceksek hesabını kitlersin ya da bloklar geçersin. Bulmana da gerek yok. Eşkıyalık taslayacaksan adresimi veririm. Çok şükür Allah'tan başka kimseden korkumuz yok" ifadelerini kullanan S.S isimli takipçiye Arda Turan tehditleri devam etti ve yıldız futbolcu "Şova devam demek. Reklam falan... Adresini vermene gerek yok ben dediğimi yaparım görürsün sen önce adam gibi eleştiri yapacaksın adam gibi cevap alacaksın. Şov mov fikir değil. Şovun ne olduğunu alırsın!" dedi.

Arda Turan'a takipçisiyle girdiği bu tehdit dolu diyalog sonrasında büyük tepkiler gelmeye devam ediyor.