Artvin Belediye Spor Kulübü Basketbol Takımı kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Erkekler Bölgesel Basketbol 3. Ligi'nde mücadele edecek olan Artvin Belediye Spor yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı 7 transferin ardından kadrosunu 3. Lig'de mücadele eden Aksaray Belediye'den 2.06’lık Ferit Deniz’le güçlendirdi.

Anadolu Efes altyapısından yetişen ve 5 numaralı pozisyonda görev yapan 2.06’lık dev Adana, Bolu, İzmir Belediye ve son olarak Aksaray Belediye Spor formalarını giydi.

Deneyimli sporcuyla 1 yıllık sözleşmenin imzalandığı imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, geçen yıl yakaladıkları başarıları tamamlamak için takımı yeni baştan kurduklarını ve 1-2 transfer daha yaparak takımı yeni sezona hazır hale getireceklerini söyledi. Kocatepe, şunları söyledi:

"Kadromuza çok deneyimli ve takımıza katkı sağlayacağını düşündüğümüz sporcuyla 1 yıllık sözleşme imzaladık. İnşallah bu transfer hem kulübümüze hem de sporcumuza hayırlı olur ve oyuncusuzunda katkılarıyla geçen sene yarım kalan başarıları tamamlarız. Taraftarımız hazır olsun. Yaptığımız ve yapacağımız transferlerle bu yılda bomba gibi bir Artvin Belediye Spor daha güçlü geliyor."