Seçim startını Bursa’dan veren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursaspor’u ziyaret etti.

AK Parti Bursa 1. sıra milletvekili adayı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, seçim maratonuna başladı. Bakan Müezzinoğlu, valilik, belediye ve CHP ile MHP Bursa il başkanlıklarını ziyaretinin ardından Bursaspor’a geldi. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Bakan Müezzinoğlu’nun yanında, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve milletvekilleri hazır bulundu.

"BURSASPOR’A BAŞARILAR DİLERİM"

Tüm Bursaspor yönetim kurulunu tebrik edip Bursaspor’a başarılar dileyen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Bugün Bursa’ya 25. Dönem Bursa milletvekili olarak gelişimin ilk günü. Bu kapsamda Bursaspor’u da ziyaret ederek, Bursaspor’a başarılar dilemek istedim.” dedi. Bursaspor’un tarihinde çok başarılı bir geçmişi olduğunu belirten Müezzinoğlu, “İnanıyorum ki gelecek süreçte çok daha önemli başarılar, Avrupa’da yine Türkiye’nin ve Bursaspor’un adını güzel duyurduğu dönemleri inşallah yaşayacaktır.” şeklinde konuştu.

Sağlık Bakanlığı olarak, sağlıklı birey derken iki kelimeyi merkeze aldıklarını belirten Müezzinoğlu, “Sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam diyoruz. Hareketli yaşamın en önemli alanlarından biri de gençlere, çocuklarımıza sporu sevdirebilmek, sporu onların yaşam felsefesi haline getirmek. Tabi spor dostluktur, kardeşliktir, rekabet var, olacaktır ama bu rekabet çatışmayı getirmemeli. Kini ve düşmanlığı getirmemeli. Bu bize rekabeti yaparken daha iyiyi, daha güzeli başarmanın yarışı olmalı.” dedi.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’un kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ardından, Bursaspor Başkanı Bölükbaşı, Bakan Mehmet Müezzinoğlu adına hazırlanan 16 numaralı formayı kendisine hediye edip, boynuna Bursaspor atkısı taktı. Başkan Bölükbaşı ayrıca, Bakan Müezzinoğlu’na Bursaspor rozeti takarken, transferi yaptıklarını söyledi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise “Artık bu saatten itibaren Bursa milletvekili adayı olarak tescillendi, Bursaspor’u da koyduk.” şeklinde konuştu.