Stat: Balıkesir Atatürk
Hakemler: Erkan Engin, Nihat Samuk, Emin Yıldırım
Balıkesirspor: Andrija Vukoviç, Bülent Cevahir, Yiğitcan Erdoğan, Abdulhamit Yıldız, Tomislav Glumac, Dilaver Güğlü, Alfred Sankoh (Dk.46 Eray Ataseven), Okan Alkan, Kerim Avcı, Muğdat Çelik (Dk.68 Anponsah Karikari), Dennis Zeefuik (Dk.73 Ali Öztürk)
Adanaspor: Mert Akyüz, Özgür Öçal, Can Keskin, Ahmet Dereli (Dk.57 Serigne Nelson), Mahmut Temür (Dk.64 Tevfik Altındağ) Morrison Ozokwo, Ergin Keleş (Dk.83 Yiğitcan Gölboyu), Mertan Açıl, Rodriguez Dasilva, Canberk Dilaver, Jose Ignacio

Goller: Dk.8 Abdulhamit Yıldız, Dk.19 Kerim Avcı, Dk. 41 Dennis Zeefuik, (Balıkesirspor), Dk. 28 Da Silva, Dk. 37 Mahmut Temür, Dk.79 Serigne Nelson (Adanaspor)
Kırmızı kart: Dk.50 Canberk Dilaver, Dk.90 Mertan Açıl (Adanaspor)
Sarı kartlar: Dk.32 Da Silva, Dk.69 Mertan Açıl (Adanaspor), Dk.86 Abdulhamit Yıldız, Dk.90 Bülent Cevahir, Dk.90 Andrija Vukoviç (Balıkesirspor)

PTT 1. Ligin 5. hafta maçında Balıkesirspor ile Adanaspor arasında oynanan maç 3-3 tamamlandı. Balıkesirspor’a 1 puanı getiren goller 8.dakikada Abdulhamit Yıldız, 19. dakikada Kerim Avcı ve 41. dakikada Dennis Zeefuik’in ayağından geldi. Konuk ekibin golleri ise 28. dakikada Da Silva, 37. dakikada Mahmut Temür ve 79. dakikada Serigne Nelson kaydetti. Bu skorla Balıkesirspor puanını 6'ya yükseltirken, konuk ekip ise puanını 5'e çıkardı.