Çin'de karşılaşacak Bayern Münih - Inter takımları arasında bugün oynanacak hazırlık maçı hakkında tüm detaylar bu haberimizde! Bayern Münih - Inter maçı hakkında son dakika gelişmeleri, canlı izlenebilecek kanallar bu haberde yer alıyor. Peki Çin'de oynanacak Bayern Münih-Inter maçı saat kaçta ve hangi kanalda şifresiz olarak izlenebilecek? İşte yanıtı bu haberimizde...

Çin'de futbol severler için düzenlenen organizasyonda Bayern Münih İnter maçı ile heyecanlı bir mücadele sahne olacak. Daha önce bir çok turnuvuda karşı karşıya gelen iki takımın maçı bu kez Çin'de oynanacak. Peki Bayern Münih İnter maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?
Bayern Münih İnter maçı bugün saat 15:00'da başlayacak. Mücadele Kanal D ekranlarından naklen yayınlanacak

UEFA ve Şampiyonlar Lİgi'nde 7 kere karşılan Bayern Münih ve İnter, bu kez bir hazırlık mücadelesinde karşılaşıyor. 2008 yılında oynanan hazırlık karşılaşmasında İnter rakibi Bayern Münih'i 1-0'lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Son yıllara baktığımızda oynanan 3 karşılaşmada İnter Bayern Münih'i iki kez yenerken, Bayer Münih 1 kez galip gelmeyi başarmış. İki takımın arasında oynanan karşılaşmada ise bir kez beraberlik sonucu çıkmıştı.