Süper Lig'in 3. haftasında Gaziantepspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, Gaziantep'e geldi. Siyah beyazlı takımı havalimanında coşkulu bir taraftar grubu karşıladı.

Yarın saat 21.15'te Kamil Ocak Stadyumu'nda Gaziantepspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş, özel bir uçakla şehre geldi. Kulüp Başkanı Fikret Orman'ın da yer aldığı kafileyi, Beşiktaşlı taraftarlar meşale ve davullarla karşıladı. Futbolcularla fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar, otobüsün önüne geçerek tezahüratta bulundu. Kafile daha sonra Gaziantep'te konaklayacağı otele doğru hareket etti.

Trabzonspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Ricardo Quaresma, maç kadrosunda yer almadı. Sakatlığı geçen Tosic'in de yarınki maçta forma giymesi bekleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in Gaziantepspor maçı kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor: "Tolga Zengin, Günay Güvenç, Veysel Sapan, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Alexander Milosevic, Jose Sosa, Dusko Tosic, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Kerim Frei, Ersan Gülüm, Cenk Tosun, Andreas Beck, Mario Gomez, Luiz Rhodolfo."