Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Beşiktaş'ın, Antalya kampına bugün yapılan antrenmanla devam edilirken, havanın güzelliği ve futbolcuların neşeli görüntüleri dikkat çekti. Kafile başkanı ve Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar'ın da izlediği basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmana dünkü maçta arka adalesindeki ağrı nedeniyle tedbir amaçlı kadrodan çıkartılan Veli Kavlak, sol arka adalesinde sertlik olan Demba Ba ve dünkü maçta sağ kasığında zorlama olan Uğur Boral katılmadı, bu oyuncuların otelde tedavi oldukları açıklandı. Tomas Sivok ve Mustafa Pektemek'in ise sahada bireysel çalışma yaptıkları, Gökhan Töre'nin de takımla çalıştığı belirtildi.

Bilic'in yönetiminde yapılan antrenmanın kondisyon ve taktik çalışması olduğu belirtilirken, antrenmanın takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladığı belirtilirken, koşu sonrası dünkü maçta oynayan oyuncuların streching çalışması yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncuların ise pas çalışması ve taktik çalışmasının yer aldığı yarım saha çift kale maç yaptıkları, şut çalışması ile devam eden antrenmanın yeşil takımın kazandığı çift kale maç ile sona erdiği belirtildi.

Beşiktaş, Antalya kampına akşam saat 16.00 ve 17.00’de 2 grup halinde yaptığı çalışmayla devam edildi.