UEFA Avrupa Ligi ikinci tur ilk maçında bu akşam Liverpool ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta futbolcular, Liverpool şehrinde kısa bir yürüyüş yaptı. Siyah - beyazlıları taraftarlarda futbolcuları yalnız bırakmadı.

Takımın konakladığı otelin önünde buluşan taraftarlar, ortaya renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu. Tezaharütlarla karşılanan Siyah beyazlı oyuncular, bu akşamki Liverpool karşılaşmasından önce şehri turladı. Taraftarlar da Liverpool merkezinde yürüyüş yapan takım oyuncularıyla beraber fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

    Almanya’nın Bremen şehrinden gelen bir taraftar, Beşiktaş'ın daha önce Liverpool karşısında 8-0 mağlup olmasını unutamadığını belirterek, "Ağır bir skor geldi. Heyecanlıyız. Dün akşamdan beri maçı düşünüyoruz. Futbolculara da az önce onu söyledik. Bu akşam oynayın. Şampiyonluk bir yana bu akşamki maç bir yana.” şeklinde konuştu.

    Almanya’dan Liverpool’a maçı seyretmek için gelen Vedat Alabaş da "Çok heyecanlıyım. İki gündür yatmadık. Uyumadık. Beşiktaş’ımız için değer, diyoruz. Demba Ba’dan bir gol bekliyorum. İnşallah maç bizim olur. 2-1 gibi bir skor bekliyorum. İnşallah defansımız Bursaspor’da olduğu gibi bir hata yapmaz ve maçı alırız.” ifadelerini kullandı.

    Almanya’nın Köln şehrinden Liverpool’a gelen bir başka siyah beyaz taraftarları ise ilk defa takımı desteklemek için maça geldiğini ve çok heyecanlı olduğunu söyledi.

    Kuşadası’ndan gelen minik taraftar Ali Haydar Büyükdağ ise "Bence de güzel biter. 3-2. Tüm goller Demba Ba, Demba Ba. Gökhan Töre.” dedi.

    Anfield Stadı’nda bu gece oynanacak maçta Demba Ba’nın forma giyip giymeyeceği henüz netlik kazanmadı.