Adana’da okullar arası yapılan Step-aerobik Cimnastik Yarışması'nda Özel Burç Çukurova Ortaokulu Kız Takımı şampiyon oldu.

Adana’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Step-Aerobik Cimnastik Yarışması sona erdi. Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda düzenlenen yarışmada Burç Çukurova Kız Cimnastik Takımı, şampiyon oldu.

Burç Çukurova Kız Cimnastik Takımı’nda yer alan Nejla Tomris Yelmen, Elgiz Gözek, Ahsen Rana Düzgün, Hülyanur Göroğlu, Elif Beyza Loğoğlu, Ahsen Perktaş ve Betül Türker, Nur Nomanoğlu çok mutlu olduklarını söyledi.

Okul Müdürü İlhami Kara öğrencilerinin elde etmiş olduğu başarıdan dolayı büyük sevinç yaşadıklarını kaydetti. Okul olarak 2014-2015 eğitim öğretim yılında büyük başarılara imza attıklarını belirten İlhami Kara, daha iye olmak için çalışacaklarını vurguladı.

Bilim, sanat, kültür ve proje hazırlamada olduğu kadar sportif faaliyetlerde de iddialı olduklarını belirten İlhami Kara, öğrencilerin kişisel ve zihinsel gelişimine büyük katkılar sağladığı için sportif faaliyetlere önem verdiklerini söyledi. Ayrıca sportif faaliyetlerin okulu öğrencilere daha çok sevdirdiğinin altını çizen İlhami Kara, sağlıklı bir nesil yetiştirme adına da öğrencilere spor yapma alışkanlığı kazandırmaya çalıştıklarını vurguladı.