Bursaspor’un Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile hayata geçirdiği 'Bursaspor Sevgini Kağıda Dök' yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Ödül töreni Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Öğrenci ve velilerin katıldığı törende konuşan Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Sapan, Bursaspor’un her kulvarda başarıyla yoluna devam ettiğini söyledi.
Gençlere verdikleri önemin altını çizen Sapan, “Gençlerimiz sonraki dönemlerde Bursaspor sevgisini Türkiye’de ve dünyada yayacaklar, geliştirecekler. Bizim geleceğimiz onlar. O yüzden bu ‘Bursaspor Sevgini Kağıda Dök’ yarışmasını biz çok önemsiyoruz. Gerçekten çok sayıda katılım oldu. Hangisini birinci yapsak diye çok düşündük. Grup oluşturduk, bu grup tartışmalar sonrasında birinciyi, ikinciyi, üçüncüyü seçti. Ama diğerleri de çok iyiydi, çok güzel eserler vardı. Bunu sonraki yıllarda da devam ettirmek istiyoruz. Bursaspor sevgisini genişletmek açısından bunun çok işe yarayacağına inanıyoruz.” diye konuştu.
Konuşmanın ardından, ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde ortaya koydukları şiir, kompozisyon ve resimlerle dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.