Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör İrfan Buz’un görevine son verilmesinin ardından Mesut Bakkal ile anlaşma sağlandı.

Gençlerbirliği’nin bu sezon ki 3. teknik direktörü Mesut Bakkal oldu. Eskişehirspor’a kendi sahasında 2-1 mağlup olmasının ardından gece geç saatlerde İlhan Cavcav teknik direktör İrfan Buz’un görevine son vermişti. Bu kararın üzerinden henüz saatler geçmesine rağmen Başkent ekibi Teknik Direktör Mesut Bakkal ile anlaşma sağladı.

Anlaşma sonrası kulüp tarafından yapılan yazılı açıklama da ise "Görevinden yardımcılarıyla birlikte ayrılan İrfan Buz’dan boşalan teknik direktörlük görevi için kulübümüz Mesut Bakkal ile anlaşma sağladı. Daha önce ekibimizin başında iki kez görev yapan ve oyuncu yapımızı yakından tanıyan Bakkal yarın talebelerinin başında ilk çalışmayı yaptıracak. Bakkal’ın yarımcıları ise yarın belirlenecek. Takımımızın bu hafta deplasmanda Balıkesirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıkları Bakkal gözetiminde gerçekleşecek." ifadelerine yer verildi.

Kırmızı siyahlılar bilindiği üzere sezona teknik direktör Mustafa Kaplan ile başlamış ligin 2. haftasında alınan Bursaspor mağlubiyeti sonrası Kaplan görevden alınarak yerine İrfan Buz getirilmişti.