Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe'nin dünya çapında oyunculara sahip olduğunu ancak sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Süper Lig'de hafta sonu Fenerbahçe ile karşılaşacak Kasımpaşa'da teknik direktör Rıza Çalımbay, Kemerburgaz Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu.

Lige çok iyi başladıklarını ifade eden Çalımbay, "İki tane güzel bir maç kazandık. Arkasından oynadığımız üçüncü maç ise belkide bizim oynadığımız en iyi maçtı. Hiçbir pozisyon vermediğimiz ve çok pozisyon kaçırdığımız bir maçtı. Beklenmedik bir gol yedik. Her kalecinin başına gelecek bir hata oldu. Ama baktığınız zaman mücadele olarak veya pozisyonlar olarak çok iyi bir maç oynamıştık. Tabi şimdi aradan geçen bir milli ara oldu. Bizim için bu ara avantaj oldu. Ne olursa olsun yeni bir takımız. Çok oyuncu gitti ve çok oyuncu transferi yaptık. Şu an az da olsa uyum sürecini yaşıyoruz. Sakat arkadaşlarımız iyileşti bu arada." dedi.

Hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma için ise tecrübeli teknik adam, "Fenerbahçe maçı çok zor olacak. Türkiye liginin en iyi kadrosuna sahipler. Fenerbahçe'nin eksiği var diyorlar ama Fenerbahçe'nin bence eksiği yok fazlası var. Türkiye'yi Avrupa'yı bırakın dünya çapında oyuncular aldılar. Fenerbahçe'nin Türkiye ligi için fazla bir kadrosu var. Bunların bilincindeyiz. Kendimize güveniyoruz ve maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Rakibe dikkat edeceğiz. Önlem alacağımız yerler olacak. Takımıma yürekten inanıyorum. Bu maçtan istediğimiz gibi çıkacağız." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin stoperde yaşadığı sıkıntılar için de Çalımbay, "Sakat ve cezalı oyuncuların yerine oynayacaklar da önemli oyuncular. Kadlec bence bu oyuncular içinde en hızlı olanı. Bu yüzden bizim için dezavantaj oldu. Mehmet Topal, orada oynayabilir. İki bölgede de çok iyi oynayan bir oyuncu. Topu kullanabilen stoperler olacağı için bizim adımıza dezavantaj. Ona göre tedbirimizi alacağız. Fenerbahçe çok akıllı iki stoperle oynayacak." şeklinde konuştu.