HABER46 ÖZEL HABER - Trabzonspor'un kadro dışı bırakıldığını tebliğ ettiği 6 futbolcudan biri olan Luis Cavanda hakkında bilgiler veren menajeri Olivier Gilbaud şok eden ifadeler kullandı. Kendilerine Cavanda'nın kadro dışı bırakıldığına dair bir bilginin ulaşmadığını belirten Gilbaud, yıldız oyuncunun ayağındaki sakatlıktan dolayı Fenerbahçe karşısında forma giyemediğini açıkladı. Menajeri Cavanda'nın Trabzonspor'dan ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını belirtti.

Cavanda'nın yalnızca futbol oynamak istediğini ifade eden menajeri Olivier Gilbaud, sakatlık yaşayan futbolcusunun bir an önce yeşil sahalara dönmek istediğini ifade ederken, henüz kendilerine ulaşan bir 'kadro dışı bırakılma' açıklaması bulunmadığını söyledi.

Luis Cavanda'nın sezon başında daha mutlu olduğunu ancak alınan sonuçların biraz olsun keyfini kaçırdığını belirten Gilbaud, Cavanda'nın Trabzonspor'a yardımcı olmak ve futbol oynamak istediğini belirtti.

Trabzonspor ile 2018-2019 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunan Cavanda'nın ayrılık iddialarına da yanıt veren menajer Gilbaud, Trabzonspor'dan ayrılmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını açıkladı.



Cavanda'nın menajerinden ya herro ya merro açıklaması