Süper Lig’de kendi evinde Gaziantepspor 0-0 berabere kalan Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktörü Cihat Arslan, 10 kişi kalmalarına rağmen adaletli bir maç olduğunu söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan, "Ülkemizde sıkıntı günler yaşandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına sabırlar diliyorum. Samimi olarak içimiz kan ağlıyor. Acımız büyük. Rabbim bir an önce akan kanın durmasını nasip eder." diyerek, şöyle konuştu:

"Biz bu zor günlerde görevimizi yapmaya gayret ediyoruz. Bir tiyatro oyuncusu gibi işimizi yapmaya çalıştık. Sıcak bir hava vardı. Maça daha iyi başlamayı planlamamıştık. İlk 15 dakika çok kötü oynadık. İlk 15 dakikayı hazmedemiyorum. Ondan sonra iyi geri dönüş gösterdik. Direkten dönen pozisyonlar vardı.

İkinci yarıda taktik teknikten çok savunma ve oyun disiplinini sağlamaya çalıştık. Çünkü Douglas’ı kırmızı kartla kaybettik. Ondan sonraki süreçte rakibi küçük küçük ısırmalar yapmaya çalıştık. Belli bölümlerde başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Alan savunması yaptık. Sıcak hava ve zor bir günde aldığınız her puan değerlidir. Kaybedilen 2 puan var üzüntülüyüz, kazanılan bir puan var nispeten mutluyuz. Gaziantepspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum."

Takımın performansıyla ilgili soruyu yanıtlayan Arslan, "Bence adaletli bir skor oldu. 10 kişi kalmamıza rağmen adaletliydi. Oyunun ilk 15 dakikası hariç genel oyundan memnunum." şeklinde konuştu.

Akhisar Belediyesporlu taraftarların stat hakkındaki olumsuz tezahüratları hakkındaki soruya da cevap veren Cihat Arslan, "Arkamızda çok güçlü taraftar kitlemiz yok. Bir Bursa gibi bir İstanbul ekibi değiliz. Ligdeki tek ilçe takımıyız. Biz bu şartlarda kalıcı olup başarılı olmak istiyoruz. Bize her yer deplasman gibi. Maalesef şuan stadımız yok. Akhisar’da oynayamayacaksak burada oynamaya mecburuz. Manisa’ya da teşekkür ediyoruz. Bize sahasını açtı. Ben taraflarımızdan rica ediyorum. Bizi yalnız bırakmasın." ifadelerini kullandı.

MUTLU TOPÇU: BİR PUANA SEVİNEMEDİK

Süper Lig’de deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 0-0 kalan Gaziantepspor’da Teknik Direktörü Mutlu Topçu, bir puana sevinemediklerini söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Mutlu, "Bir puana sevinemiyoruz. 3 puan varken 1 puanı kabullenmek kolay gelmiyor." dedi.

Mutlu Topçu da havanın sıcak olmasından şikayet ederek, "İlk 3 hafta 5 puanla kapatmış iyi bir takıma karşı oynadık. Hiç kaybetmemişlerdi. Rakibin 10 kişi kalması, bizim penaltı kaçırmamız ve 3-4 tane net pozisyonumuz var. Bu yüzden bir puana sevinemiyoruz. 3 puan varken 1 puanı kabullenmek kolay gelmiyor. Sonuç olarak yine de her iki takımı da tebrik ediyorum. Çok sıcak ve rutubetli ortamda mücadele ettiler. Yine de bir puanı aldığımız için mutluyuz." diye konuştu.