Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 3. hafta maçında konuk olduğu Trabzonspor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 öne geçen Akhisar Belediyespor'da bu üstünlüğü koruyamamanın üzüntüsü yaşanıyor.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, çok yaklaştıkları 3 puanı alamamaktan dolayı üzüntülü olduklarını söyledi. Arslan, 2-2 sona eren Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, "Maç güzel bir atmosferde oynandı. Trabzon her zaman güzel bir deplasman." diyerek, şöyle konuştu:

"Maç öncesi çok zorlu geçeceğini biliyorduk. Çünkü çok önemli bir takım kurdu Trabzonspor. Dik oynarsak, galip gelebilir miyiz diye plan yaptık, hayal kurduk. Büyük bölümde bu planı tutturduk. Yediğimiz 2’nci gol profesyonel bir takımın yememesi gereken bir goldü. Maç öncesi 1 puana razıyım derdim. Ama galibiyete çok yakınlaşmışken 2 puan kaçırmak iyi olmadı. 3-2’lik bir mağlubiyetle dönsek kahrolurdum.
Oyuncularım iyi mücadele ediyor, kaybetmemek için canlarını dişine takıyorlar, onları tebrik ediyorum."

Trabzon’dan istediklerini alarak döndüklerini ifade eden genç hoca, "Puan ve mücadeleye sevindik. 3 puan elimize gelmişti o kaçtı, ona üzülüyoruz. Yoksa maç öncesine dönersek sonuçtan mutluyum." dedi.