Osmanlıspor Yardımcı Antrenörü Hüseyin Cimşir, "Gole kadar oyunu forse eden taraf bizdik. Golü de bulduk. Ama maalesef golden sonra klasik koruma iç güdüsü, panik, telaş bu maçta da baş gösterdi." dedi.

Torku Konyaspor’a kendi evlerinde yenildikleri maçtan sonra konuşan Hüseyin Cimşir, maça iyi başladıklarını söyledi. Cimşir, “Gole kadar oyunu forse eden taraf bizdik. Golü de bulduk. Ama maalesef golden sonra klasik koruma iç güdüsü, panik telaş bu maçta da baş gösterdi. İkinci yarının başında yemiş olduğumuz golle beraber hem moral olarak hem seviye olarak biraz aşağıya düştük. Bireysel hatalardan yediğimiz iki tane gol takıma yakışmayacak bir oyun ortaya koydu. Ona rağmen rakibin 10 kişi kalmasıyla beraber hem penaltı kaçırdık, hem pozisyon yakaladık. Ama maçı çeviremedik. Bazen böyle maçlar yaşayacağız, ders alacağız. Oyun istediğimiz gibiydi ama maalesef sonunu getiremedik.” ifadelerini kullandı.

'RAKİP YATIYOR KALKMIYOR, BİR TANE OYUNCUMUZ HAKEME İTİRAZ ETMİYOR'

Takımın hücum gücünü de değerlendiren Hüseyin Cimşir, “3 maçta süper ligin fizik kapasite olarak üstün takımlarından bir tanesiyiz. Özellikle bu maçta golü yedikten sonra ikinci yarı maalesef moralmen çöktük, istediklerimizi yapamadık. Kaleci zaman geçiriyor, rakip yatıyor kalkmıyor. Bir tane oyuncumuz hakeme itiraz etmiyor. Her şeyi kabullendik. Bu bizim takıma yakışmıyor.” şeklinde konuştu.