Mersin’de düzenlenen Dragon Fest 2015 yarışmasına katılan Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi dragon ekibi, zorlu rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. Bu başarıya imza atan ekip, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı makamında ziyaret ederek kupa ve madalyaları hediye etti.

2015 Mersin Dragon Festivali kapsamında Kongre ve Sergi Sarayı’nın sahilinde düzenlenen festivalde 33 takım yarıştı. Dragon takımında yer alan ÇÜ Tıp Fakültesi öğrencileri ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Filiz Koç, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı ziyaret etti. Senato Toplantı Salonu’nda öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Kibar başarılarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.

Bu başarının ardından gelecek yıllardaki festivallere katılım ve antrenman amacıyla 4 tane dragon teknesi alınacağını müjdeleyen Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, kampüs içerisinde fitnes salonunun da açılacağını aktardı. Çukurova Üniversitesi’nde sportif faaliyetlere yönelik birçok altyapı çalışmasının yapıldığına dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Kibar, kampüs bulunan stadyum içerisindeki atletizm sahası ve idari binaların tadilatlarının yapıldığını, yeni çim saha çalışmasının başladığını, Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi’nin de bu yılın sonunda faaliyete geçeceğini söyledi.

Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Sağlık ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Kerem Özgünen ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Tolga Özçelik katıldı. Öğrenciler aldıkları kupa ve madalyaları Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a hediye etti.