Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Demba Ba, Bursaspor karşısında maçın başından sonuna kadar üstün oynadıklarını ve galip ayrılmasını bildiklerini söyledi.

Süper Lig'in 20. hafta maçında siyah beyazlı takımın Olimpiyat Stadı'nda Bursaspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmadan sonra çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Demba Ba, Bursaspor karşısında baştan sona üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu söyledi. Bursaspor iyi bir takım olduğunu ve yedikleri ikinci golün ofsayt olduğunu belirten Demba Ba şöyle konuştu:

"Bu akşam zor bir galibiyet olmadı. Üstün olan bizdik. İlk dakikadan son dakikaya kadar üstün olan bizdik. Çok pozisyon bulduk. İki tane talihsiz gol yedik. Yediğimiz ikinci golün ofsayt olduğunu bana söylediler. Allah'a şükür maçı çevirmeyi bildik. Bu maçtan galip ayrılmayı bildik."

Demba Ba, penaltı atmanın stresli olduğunu kendisini de tek yapmaya çalıştığının ise topun içeri girdiğinden emin olmak olduğunu kaydetti. Yıldız oyuncu, Beşiktaş'ta mutlu olduğunu da vurgulayarak, "İnsan sonuçta mutlu olduğunda keyifli olduğunda işini daha iyi yapmaya başlar. İşimi yaparken zevk aldığımı görebiliyorsunuz. Performans ise arkasından geliyor." diye konuştu.

Demba Ba, taraftarlarının kendisi hakkında yazmış olduğu şarkıları dinlediğini ve bunlardan keyif aldığını da sözlerine ekledi.