Manisaspor Direktörü Dilaver Mutlu, Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldikleri için mutlu olduklarını, ancak alı hedeflerinin kendi liglerinde oynayacakları maçlar olduğunu söyledi.

Takımının Tuzlaspor'u 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli hoca, "Çeyrek finale yükselmek çok güzel. Bu maçı kazanmak istiyorduk. Bu sahada nasıl mücadele edilmesi gerekiyorsa öyle oynadık. Futbolcularımın performansından memnunum. Hafta sonu Kayserispor ile oynayacağımız maç öncesinde moral oldu." dedi.

Türkiye Kupası'nda gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini dile getiren Mutlu, "Bizim için önemli olan lig maçımız. Kayseri deplasmanına gideceğiz. Rakip kendi sahasında ilk defa kaybediyor. Bizim amacımız ligde başarılı olmaktır." diye konuştu.

TUZLA CEPHESİ

Tuzlaspor Teknik Direktörü Zafer Yiğit 77. dakikada hakem tarafından tribüne gönderildiği için basın toplantısına katılan yardımcı antrenör Cemil Ayar da hedeflerinin 2. Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Ayar, dört yıldır kendi sahalarında kaybetmediklerini hatırlatarak, "Kendi sahamızda iyi oynuyoruz. Bunun avantajını kullanıyorduk. Genç oyunculardan oluşan bir kadromuzu var. Bazen stress faktörü oluyor. Yine de elimizden geleni yapmaya çalıştık. Üçüncü Lig'de oynayan bir takımın kupada neler yapabileceğini herkese gösterdik. Oynarken de iyi futbol oynatmaya çalıştık. Rakiplerimizde bizi ciddiye aldılar. Kupaya başlarken gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyorduk. Bizim asıl amacımız kend ligimiz. Asıl amacımız bir üst lige çıkabilmek. Bundan sonra asıl hedefimiz budur." şeklinde konuştu.