Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Dursun Özbek, Mayıs ayında yapılacak olan seçimde mevcut başkan Duygun Yarsuvat'ın kendisine destek vereceğini açıklamasından dolayı gururlandığını söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Dursun Özbek, Mayıs ayında yapılacak olan seçimde aday olacağını açıklamasının ardından, mevcut başkan Duygun Yarsuvat'ın kendisine destek vereceğini söylemesiyle dolayı gururlandığını ifade etti.

Türk Kalp Vakfı tarafından 'Hep birlikte 40 yıl' projesi kapsamında yapılan 'iyi kalpli ol' fair – play ödülleri törenine katılan ve burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Özbek, "Başkanlık seçimi Galatasaray’ın kaçınılmazı. Tüzük gereği belli bir tarihte seçim olması lazım. Başkanlık seçimi mi, 4. yıldız mı? diye sorarsanız, sanki 4. yıldıza daha odaklanmış gibiyiz. Bizi daha çok heyecanlandıran da bu. Başkanlık yarışı ise aile içerisinde bir görev devri gibidir. Ligde sportif bir yarış var, öyle de kalması gerekiyor. Herkes başarıya kenetlenmiş durumda. Başarıya ulaşacağımıza inanmış durumdayız. Herkes inanmış şekilde olduğu için başarı da gelecektir diye düşünüyorum." dedi.

Dursun Özbek, Galatasaray Kulübü'nün mevcut başkanı Duygun Yarsuvat'ın seçimde kendisine destek vereceğini açıklaması üzerine ise "Duygun başkanla 6 aydır beraber çalışıyoruz. Kendisinin bana katkısı çok büyük. Bana destek vereceğini söyledi. Bu manada onun desteği çok önemli ben de gururlandım." diye konuştu.

Bu arada Dursun Özbek, Türk Kalp Vakfı’nın önemine de dikkati çekerek, "Türk Kalp Vakfı çok müstesna bir kuruluş. Biz aile olarak bu vakfa hizmet ediyoruz. Kalp hastalığını önleyici çalışmalar yapılıyor. Bugün bu vakfa destek vermek için buradayız. Kuranların ellerine sağlık." diye konuştu.