Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Fenerbahçe Ülker'e mağlup oldukları maçın ardından başa baş bir mücadele olduğunu söyledi.

Euroleague Top 16'da Fenerbahçe Ülker'e 77 - 71 mağlup olan Anadolu Efes'te başantrenör Dusan Ivkovic, yaptığı açıklamada, "Bu akşam Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker gibi iki güçlü takımın mücadelesi vardı. Bu da hemen hemen maçın sonuna kadar devam etti. Özellikle ilk yarıda kontrol bazen bizim elimizde bazen de Fenerbahçe Ülker'in elindeydi. Başa baş bir mücadele oldu." şeklinde konuştu.

Ivkovic, maçın sonunda da 4 sayılık üstünlükleri olduğunu; ancak bunu korumayı başaramadıklarını kaydederek, "Fenerbahçe Ülker, çok önemli iki sayı bularak öne geçti. Özellikle aldığımız moladan sonra Goudelock bir tane daha 3'lük attı. Bu üçlük onlar için büyük avantaj oldu. Biz Euroleague'de çok zorlu bir grupta mücadele ediyoruz ve Fenerbahçe Ülker'e sadece ilk roundu kaybettik. Bu maç bize çok fazla şey öğretti. Bundan sonra çok önemli maçlarımız olacak. Oyuncularımız bunlara daha çok konsantre etmeli ve ders çıkarmalarını öğretmeliyiz." diye konuştu.