Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray'daki bazı profesyonel çalışanların 'Galatasaray'ın malı deniz, yemeyen domuz' düşüncesiyle hareket etmiş olduğunu söyledi.

Sarı kırmızılı kulübün şubat ayı divan kurulu toplantısında üyelere hitap eden Başkan Yarsuvat, bundan önceki yönetimlerde görev yapan profesyonellerin bazı işlerde imzalar attığını belirterek, şunları söyledi:

"Biz kendimize ait olan paraları takip edemiyoruz. Hiçbirini alamıyoruz. Kalamış'taki işletmeci 28 Mayıs 2014'ten 30 Ocak 2015'e kadar 5 para vermemiş. İhtar çektik, aramızda sözleşme yok diye cevap verdi. Ama böyle lakayıt bir şekilde Galatasaray'ın gelirlerinin bırakılmasına tahammül edemiyorum. İhtarname sonrası 163 bin lira masraf getirdi. Sporcular yemek vermişler. Öyle ayarlanmış ki kira ile eşit duruma getirilmiş. Soma olayındaki gibi imzası 4. dereceden olan iki kişi, onlar imza atmış ve bu olay meydana gelmiş. Onların imza yetkisi yok. Yönetim kurulunun karar vermesi lazım. Faturaları da yetkileri olmamasına rağmen profesyonel çalışanlar imzalıyor. Bu yöneticiler, biz göreve başlamadan ayrılmışlar. 'Galatasaray'ın malı deniz, yemeyen domuz' düşüncesiyle hareket etmişler."