Sezon başından bu yana başarısız bir grafik sergileyen Eskişehirspor'da teknik direktör Michael Skibbe ile yollarını ayırdı.

Alınan bilgiye göre, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan ve Teknik Direktör Michael Skibbe'nin bugün son kez tesislerde bir görüşme daha yaptığı ve bu görüşmenin ardından karşılıklı olarak anlaşarak yolların ayrıldığı kaydedildi. Eskişehirspor yönetimi ile Skibbe'nin anlaşmayı karşılıklı olarak fesh ettikleri belirtildi.

Eskişehirspor Yönetim Kurulu, kulübün resmi sitesinden 'Teşekkürler Michael Skibbe, 'başlıklı bir yazı yayımladı. Söz konusu yazıdı, "Yaklaşık bir yıldır takımımızın teknik direktörlük görevini sürdüren Michael Skibbe ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshetmiş bulunuyoruz. Bu süre boyunca tüm samimiyeti, çalışma azmi ve camiamızı sahiplenişi ile kulübümüze yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür eder bundan sonraki iş ve aile hayatında sağlık, başarı ve esenlikler dileriz." ifadesine yer verildi.

Bu arada, Eskişehirspor, son olarak geçtiğimiz pazar günü evinde Beşiktaş'ı ağırlamış ve saha ve seyircisi önündeki maçta rakibine 2-1 mağlup olmuştu. Sezon başından bu yana başarısız bir grafik çizen Eskişehirspor'da taraftar, bu maçtan sonra teknik direktör Skibbe'ye tepki gösterip, istifa etmesi yönünde çağrı da bulunmuştu.