Etimesgut Belediyesi, ilçede bulunan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksini ilçeye yakışır hale getirecek. Tesisin duvarları hariç tamamı yenilenerek, fiziki yapısı güçlendirilecek.

Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ilçe merkezi İstasyon mahallesinde bulunan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinin tamamen yenileceği, başlatılan geniş çaplı revizyon kapsamında duvarlar hariç tesisin bütün donatıları yeniden yapılacağı ifade edildi. Tesisin alt yapısı, su, elektrik, ısıtma ve soğutma sistemleri tamamen elden geçirilecek. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun zemini, duvarları, soyunma odaları, yeniden yapılmak üzere tamamen yıkılarak, soyunma bölümleri ve duş alanları genişletilecek.

Açıklamada, tesisin üst katında hizmet veren spor merkezi genişletilerek daha çok sporcunun yararlanacağı şekilde düzenleneceği, güzellik merkezi bölümünün daha modern hale getirileceği kaydedildi. Kompleksin çatısı, mevsim şartlarına uygun olarak yeniden yapılarak dış duvarların ise yalıtımlı hale getirilerek ısınma sorunu çözüleceği ifade edildi. Açıklamada, çalışmaların yılsonuna kadar tamamlanması planlandığı, tesiste yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ile birlikte spor merkezi, oyun alanları, hamam, sauna, güzellik merkezi hizmet vereceği kaydedildi.