Antalyaspor’un transferini gerçekleştirdiği dünya yıldızı Samuel Eto’o’nun fazla kiloları dikkat çekmişti. Eto’o’nun sağlık kontrolünde çekilen fotoğrafları spor kamuoyu ve sosyal medya üzerinde eleştirilmişti. Eto’o’nun göbeği ve fazla kiloları birçok gazete ve televizyonlarda haber olmuştu. Antalyaspor’la anlaşarak giden ve imza için 7 Temmuz’da Antalya’ya gelecek olan Kamerunlu yıldız, eleştirileri dikkate alırken fazla kilolarını vermek için spora başladı.

Antalyaspor’la her şartta anlaşan ve babasının sağlık sorunları nedeniyle İtalya’ya dönen Samuel Eto’o, hayranlarına sosyal medya hesabından bir video ve fotoğraf paylaştı. Golcü oyuncunun yüklediği videoda spor yapmak için antrenmana gittiğini duyururken, fitness salonunda eşi Georgette ile de fotoğraf paylaşması dikkat çekti. Eto’o paylaştığı fotoğrafta ise eşine ‘koç’ diye hitap ederek “Teşekkür eder koç” ifadesini kullandı.

FAZLA KİLOLARI İLE ELEŞTİRİLDİ

Kamerunlu 34 yaşındaki siyahi oyuncunun Antalya’ya gelişinin ardından çıktığı sağlık kontrolündeki fazla kiloları spor kamuoyu ve sosyal medya üzerinden eleştirilmişti. Hastane tarafından basına servis edilen görüntü ve fotoğraflarda golcü oyuncunun, göbeği ve fazla kiloları dikkat çekmişti. Kırmızı beyazlı takıma transfer olan bu oyuncu ertesi gün yerel ve ulusal birçok gazetede fazla kiloları nedeniyle kaleme alınmış ve eleştirilmişti.

"GÖBEĞİNİ ERİT GEL"

Eto’o’nun facebook hesabından paylaştığı fotoğrafların altına yapılan Türkçe yorumlar ise dikkat çekti. Yusuf Toktaş isimli kullanıcı, "Göbeği erit gel Eto'o" ifadesini kullanırken, Ali Efe Göçmen ise "Adama laf ettiniz fitnesse başladı." şeklinde yorumda bulundu. Dünya yıldızının fotoğrafının altında yer alan belli başlı yorumlar ise şu şekilde: "Kanka göbeği erit bak millet laf ediyor sonra.", "Antalya başkanı spor yaparken resim at yoksa inanmam demiş galiba."

SAMPDORİA’DAN VİDEOLU UĞURLAMA

İtalya’nın Sampdoria kulübü ile ilişiğini kestikten sonra Antalyaspor’a transfer olan Eto’o’ya önceki kulübünden duygusal veda.

Sampdoria kulübünün resmi internet sitesinde Eto’o’nun videosunu yayınlandı. Başkan Massimo Ferrero’nun ağzından ise şu ifadeleri kullandı: "Senin gibi şampiyon oyuncuya Sampdoria kapılarının her zaman açık olduğunu unutma. Elveda büyük adam. Seninle çalışmak bizim için onur oldu. Kariyerinin geri kalanı için başarılar diliyorum."