Adanaspor teknik sorumlusu Eyüp Arın, iyi pozisyon yakalamalarına rağmen bunları değerlendiremediklerini belirterek, maçta puan kaybeden taraf olduklarını söyledi.

Adanaspor'da teknik sorumlu Eyüp Arın, PTT 1. Ligi’nde kendi sahasında lider Kayserispor ile 0 - 0 berabere biten maçın ardından 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda maçın değerlendirmesin yaptı.

İyi pozisyonlar yakalamalarına rağmen bunları değerlendiremediklerini dile getiren Arın, maçta puan kaybeden taraf olduklarını ifade etti. Karşılaşmanın ardından Kayserispor'u kutlamak için gittiğinde menajerin sergilediği davranış biçimine tepki gösteren Arın, “Kayserispor camiasını, teknik sorumlu Ertuğrul hocayı kutlamaya giderken oradan menajerin densizce söylediği laf maalesef futbolumuza yakışmadı. O zaman bunlar karşı tarafın da nasıl oynamasına karar verecek tipteki yönetici mi, menajer mi diyeyim; onun ben sınıflandırmasını yapamıyorum. Hiç yakışmayan o lafları kendisine iade ediyorum. Adanaspor’a geldiğim günden beri şampiyon olmuş veya altta oynayan takımların maçları bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz işimize bakıyoruz. Onların bulundukları konum bizi ilgilendirmiyor. Her maçta kazanacaklar diye bir kaide yoktur. Maalesef elimi uzatmaya gittiğimde (menajerin) söyledikleri laf hiç yakışmadı.” şeklinde konuştu.

SEÇME: MAALESEF OLMADI

Kayserispor'un teknik sorumlusu Ertuğrul Seçme ise Adana’ya üç puan için geldiklerini söyledi. Seçme, “Maalesef olmadı. Pozisyonlarımız da vardı. İlk yarıda maçın kırılma anlarından bir tanesi Ömer Bayram’ın kaleci ile karşı karşıya kalıp atamadığı pozisyon var. Pozisyonlar da ürettik ama değerlendiremedik. Rakibimiz de sahaya bir puan için çıktık. İstediğine ulaştı. Çok vakit çaldılar, yerde fazla kaldılar. Hakemler hep buna müsaade ediyor. Bizim futbol oynamamıza müsaade etmiyorlar. Ama fazla yapacak bir şey yok. Yunus Yıldırım da bugün oynamamıza müsaade etmedi. Sürekli futbol oynamak isteyen bir takımı engelledi. Ama yapacak bir şey yok. Hafta sonu Antalyaspor ile müsabakamız var. İnşallah bu maçtan 3 puan alıp matematiksel olarak süper lige çıkmayı istiyoruz.” diye konuştu. Seçme, Arın’nın eleştirdiği menajerin pozisyonunu oyuncularla ilgilendiğinden görmediğini sözlerine ekledi.