Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe kafilesi, Sivas'a geldi. Sarı lacivertli taraftarlar, Fenerbahçe’yi coşkulu bir şekilde karşıladı.

Öğle saatlerinde özel bir uçakla İstanbul'dan hareket eden Fenerbahçe kafilesi, Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'na indi. Kafile buradan konaklayacakları otele yerleşmek üzere şehir merkezine hareket etti. Takımı karşılamak üzere otel önünde toplanan taraftarlar, takımları aleyhine tezahüratlarda bulundu.

Taraftarlar Teknik Direktör Vitor Pereira ve yeni transfer Nani ile diğer futbolculara sevgi gösterisinde bulunurken, futbolcularla da fotoğraf çektirdi. Özellikle Kas Hastası Yasin Sülümer, futbolcuların ilgi odağı oldu. 18 yaşındaki Fenerbahçe fanatiği, futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Fenerbahçe kafilesi konaklamak üzere otele yerleşti. Polis, Fenerbahçe'nin konaklayacağı otel çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Taraftarların otel lobisinde bekleyen yıldızları görmek için camlardan bakması ilginç görüntü oluşturdu.

Fenerbahçe’nin 22 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

“Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Erten Ersu, Bruno Alves, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Hakan Çinemre, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Raul Meireles, Samuel Holmen, Uygar Mert Zeybek, Josef de Souza, Diego Ribas, Miroslav Stoch, Luis Nani, Alper Potuk, Moussa Sow ve Jose Fernandao”

Karşılaşma bu akşam saat 21.00'de 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.